Διατροφή – Έλεγχος βάρους
 
 
 
«Είμαστε αυτό που τρώμε»! Έχετε ακούσει αυτή τη φράση? Ίσως να μην το εννοούμε κυριολεκτικά κάποιες φορές, αλλά αυτό το απλό ρητό περιέχει πολλή αλήθεια!
parallax background
Η ΣΧΕΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ
 
Ποιοι είναι οι παράγοντες που καθορίζουν την σχέση μας με το φαγητό?
 
 
 
 
ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΩ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ?
 

Ε ίτε θέλετε να είστε σε φόρμα, είτε να υιοθετήσετε κάποιες συνήθειες υγιεινής διατροφής, είτε να διώξετε κάποια παραπανίσια κιλά, είτε να κερδίσετε μυϊκό ιστό, ξέρω ακριβώς τι χρειάζεστε για να ελέγξετε το βάρος σας!
Έ νας υγιής στόχος διαχείρισης σωματικού βάρους σε συνδυασμό με την καθημερινή σωματική άσκηση και μια καλή διατροφή, θα σας βοηθήσει να φτάσετε στο επιθυμητό επίπεδο υγείας και φυσικής κατάστασης.
 
 
Εάν θέλετε να ζήσετε μια μακρά και υγιή ζωή, οι περισσότεροι ειδικοί συμφωνούν ότι τρώγοντας υγιεινά και ισορροπημένα και έχοντας μια φυσική δραστηριότητα, είναι από τους δυο πιο σημαντικούς παράγοντες που χρειάζεται να υιοθετήσετε!
 
ugieinh-diatrofh-erwthma
πιάτο υγιεινής διατροφής
 
Τι είναι ακριβώς μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή?
 
Μήπως σημαίνει μια ζωή χωρίς σοκολάτα, πατατάκια, κέικ και σε αντικατάσταση αυτών να τρώτε μόνο λαχανικά, σκούρο ρύζι , φακές ?
Η απάντηση είναι η εξής: όταν πρόκειται για υγιεινή διατροφή, το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι να θυμόμαστε ότι δεν υπάρχουν καλές και κακές τροφές, άσχετα με αυτά που γράφονται κατά καιρούς στις επικεφαλίδες διαφόρων δημοσιευμάτων. Ένα μπισκότο ή ένα σακουλάκι πατατάκια δεν πρόκειται να σας κάνουν κακό, εάν η υπόλοιπη διατροφή σας είναι υγιεινή και ισορροπημένη.