lymph-drainage-vodder-body
Σεμινάριο εξειδίκευσης στη Λεμφική παροχέτευση
18 Οκτωβρίου 2017

Rejuvance

rejouvance

Rejuvance

Ολιστικό Αναζωογονητικό μη χειρουργικό Face Lifting

Το Rejuvance, ή Face Rejuvenation, ή Natural Fingertip Facelift, ή Νon Surgical Face Lifting είναι μία επαναστατική τεχνική μασάζ για το πρόσωπο, που έχει δημιουργό τον Άγγλο θεραπευτή Stanley Rosenberg. Η μέθοδος, χάρη στα καταπληκτικά αποτελέσματά της, σε πολύ λίγα χρόνια κατέκτησε την υφήλιο, διδάσκεται στα περισσότερα κράτη του κόσμου, σε σχολές και κολέγια και πολλές φορές συνδυάζεται με άλλες τεχνικές όπως:

 • Βελονισμός
 • Σου-τζοκ
 • Αγιουρβέδα
 • Ηλεκτροβελονισμός

Η τεχνική δεν περιορίζεται μόνο στα αισθητικά αποτελέσματα, αλλά επιφέρει μία γενική αναζωογόνηση όλου του οργανισμού, μέσα από ειδικούς χειρισμούς πάνω στους 90 και πλέον μύες του προσώπου, τα ενεργειακά κανάλια και τα βελονιστικά σημεία της περιοχής όπου γίνεται η εφαρμογή.

Δεν χρειάζονται προϊόντα, ή μηχανήματα με ηλεκτρικό ρεύμα, το μόνο που απαιτείται είναι ένας εξαιρετικά εκπαιδευμένος θεραπευτής. Εάν πάλι θέλετε να χρησιμοποιήσετε κάποια προϊόντα ή μηχανήματα, θα διαπιστώσετε ότι τα αποτελέσματα των προϊόντων, πολλαπλασιάζονται.

Γιατί να εκπαιδευτείτε σ’ εμάς?

Το NHS είναι κέντρο κατάρτισης και εξειδίκευσης με άδεια από το Υπουργείο Παιδείας σαν κέντρο δια βίου μάθησης με 25ετή εμπειρία στο τομέα των Εναλλακτικών και Ανθρωπιστικών επιστημών.

Εγώ σαν εισηγήτρια του σεμιναρίου και έχοντας 20ετή εμπειρία πάνω στη τεχνική του Rejuvance  σαν επαγγελματίας αλλά και σαν καθηγήτρια, εκτός από τις βασικές γνώσεις που αφορούν στη τεχνική θα σας μάθω πώς να αντιμετωπίζετε περιστατικά που συνδυάζουν τόσο αισθητικά όσο και σωματικά προβλήματα.

Σας καθοδηγώ και σας συμβουλεύω για το επόμενο βήμα σας, όσο αφορά στα άλλα είδη μάλαξης που θα μπορούσατε να συνδυάσετε με το  Rejuvance,  λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις ικανότητες σας, την ιδιοσυγκρασία σας, το πώς θέλετε να προχωρήσετε επαγγελματικά και σε σχέση με το οικονομικό σας πλάνο.

 

Τι θα μάθουμε μαζί!

 • Τις 6 ολοκληρωμένες συνεδρίες της τεχνικής Rejuvance
 • Αναλυτικά την ανατομία των μυών που δουλεύουμε με πλήρη περιγραφή αυτών (έκφυση-κατάφυση) για ποιες γκριμάτσες του προσώπου είναι υπεύθυνος ο καθένας από αυτούς σε σχέση με την έκφραση των συναισθημάτων μας. ( ειδικό εικονογραφημένο έντυπο)
 • Λεπτομερής περιγραφή της ανατομίας και φυσιολογίας του συνδετικού ιστού, ενός από τους στηρικτικούς ιστούς του δέρματος, και πως τον ενεργοποιούμε μέσω της τεχνικής.
 • Ανάλυση των μεσημβρινών( νόμος των πέντε στοιχείων) που βρίσκονται στο πρόσωπο, πως αυτοί ενισχύουν και αναβαθμίζουν το αποτέλεσμα του Rejuvance, αλλά και με ποιο τρόπο επηρεάζουν θετικά το σώμα προκαλώντας χαλάρωση και ευεξία ( Bodywork through the Face).
 • Λήψη Ιστορικού
 • Ανάλυση των τύπων δέρματος και πως το Rejuvance μπορεί να λειτουργήσει προληπτικά στη διατήρηση της υγείας του δέρματος αλλά και στη λύση κάποιων προβλημάτων σε σχέση με την ηλικία του δέκτη και τη κατάστασή του.
 • Συνδυασμός της τεχνικής με προϊόντα, αιθέρια έλαια και μηχανήματα ( για όσους χρησιμοποιούν).
 • Αντιγήρανση και
 • Συμβουλές διατροφής για καλύτερο αποτέλεσμα από μέσα προς τα έξω. ( τροφές και βιταμίνες που βοηθούν την φυσική παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης καθώς και την ενδυνάμωση του μυϊκού συστήματος).

 

Που μπορείτε να εργαστείτε

 • Ατομικά έχοντας τους προσωπικούς σας πελάτες (προτάσεις για το πώς μπορείτε να χτίσετε ένα πιστό πελατολόγιο και με ποιο τρόπο μπορείτε να ξεχωρίσετε σαν ειδικοί της τεχνικής Rejuvance)
 • Σε ιατρεία πλαστικής Χειρουργικής
 • Σε δερματολογικά ιατρεία
 • Σε κέντρα ευεξίας-SPA
 • Σε κέντρα αισθητικής
 • Σε εναλλακτικούς χώρους υγείας και ομορφιάς

 

Μετά το τέλος του σεμιναρίου τι?

Εγώ  προσωπικά σαν δασκάλα σας θα είμαι πάντα δίπλα σας για οτιδήποτε προκύψει στην εξάσκηση της τεχνικής

Θα είμαστε σε διαρκή επικοινωνία μέσα από newsletters τόσο για ενημέρωση πάνω στις εξελίξεις του Rejuvance  όσο και για ανταλλαγή εμπειριών και απόψεων μέσα από τα περιστατικά που αντιμετωπίζετε.

Θα έχετε διαρκεί ενημέρωση για οτιδήποτε νέο υπάρχει στις Εναλλακτικές επιστήμες σε καινούργιες τεχνικές και πρωτόκολλα.

Ενημέρωση για θέσεις εργασίας που υπάρχουν αφού συνεχώς απευθύνονται σε εμένα οι επαγγελματικοί χώροι που ανέφερα παραπάνω  για σύσταση μαθητών μου που ψάχνουν εργασία στο τομέα της υγείας και της ομορφιάς.

Διάρκεια σεμιναρίου: 65 διδακτικές ώρες. Τα μαθήματα γίνονται κάθε Τετάρτη 10:30πμ-2:30μμ

Έναρξη σεμιναρίου : 25/10/2017

Λήξη σεμιναρίου: 31/1/2017

Κόστος σεμιναρίου: εγγραφή 100 ευρώ και δίδακτρα 700ευρώ (υπάρχουν εκπτώσεις από 10% έως 50%)

*δίδεται δίτομο έντυπο υλικό και χάρτες του προσώπου με τις συνεδρίες.

** Για περισσότερες πληροφορίες στο www.nhs.gr αλλά και στο προσωπικό μου τηλέφωνο 6970359521 Κα Τσολάκη.

Η αρχή μου είναι ότι: «Η επιτυχία ενός δασκάλου είναι ο μαθητής του να γίνει καλύτερος από αυτόν» και αυτό αποτελεί την δική μου δέσμευση προς εσάς!!
Με αγάπη προς τη γνώση και εκτίμηση προς εσάς
Βίκη Τσολάκη

Comments are closed.