hot-stone-massage
Hot stones & aroma stone massage
26 Απριλίου 2014
Seashell-Massage
Μασάζ με κοχύλια
24 Απριλίου 2014

Στην εποχή μας, το λεμφικό σύστημα επιφορτίζεται - εκτός από τα φυσιολογικά καθήκοντα αποσυμφόρησης του οργανισμού από ενδογενείς τοξίνες- με την απομάκρυνση εξαιρετικά τοξικών χημικών ουσιών όπως φυτοφάρμακα, χημικά λιπάσματα, νέφος, άσχημη διατροφή, στρες κ.λπ.

Όλα αυτά κάνουν αναγκαία την υποβοήθηση της λειτουργίας του, με ένα ειδικό μασάζ που ονομάζεται Λεμφικό ντρενάζ.

Πρόκειται για μια ειδική τεχνική αποκατάστασης η οποία γίνεται σε συγκεκριμένες περιοχές του σώματος και έχει σαν σκοπό να διεγείρει (ξυπνήσει) τους λεμφαδένες του ανθρώπινου οργανισμού και να διευκολύνει την κυκλοφορία του λέμφου με σκοπό την αποβολή των τοξινών μέσω του ουροποιητικού συστήματος.

Η λεμφική παροχέτευση κερδίζει συνεχώς καινούργιο έδαφος και γίνεται πλήρως αποδεκτή για τα αποτελέσματά της από τον ιατρικό κόσμο.

Έχει εφαρμογή στη βελτίωση της φλεβικής κυκλοφορίας, στα οιδήματα, στην κατακράτηση υγρών, στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, στην κυτταρίτιδα, έχει αναλγητική δράση, προάγει την υγεία του δέρματος και την ομορφιά και άλλα πολλά!
Είναι μια τεχνική που θα πρέπει να γνωρίζουν όλοι όσοι ασχολούνται με την υγεία την ευεξία και την ομορφιά. Ενισχύει και προάγει τα αποτελέσματα οποιασδήποτε άλλης τεχνικής είτε δημιουργώντας ένα καθαρό αποτοξινωμένο πεδίο, είτε αποσυμφορίζοντας τις περιοχές που έχουν δουλευτεί (από κάποια μάλαξη) από τα παράγωγα του μεταβολισμού που ο οργανισμός πρέπει να αποβάλλει.

Γιατί να εκπαιδευτείτε σ’ εμάς?


Το NHS είναι κέντρο κατάρτισης και εξειδίκευσης με άδεια από το Υπουργείο Παιδείας σαν κέντρο δια βίου μάθησης με 25ετή εμπειρία στο τομέα των Εναλλακτικών και Ανθρωπιστικών επιστημών αλλά και αυτό της θεραπευτικής μάλαξης.

Εγώ σαν εισηγήτρια του σεμιναρίου και έχοντας 30ετή εμπειρία (με σπουδές τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό) πάνω στη Λεμφική παροχέτευση σαν επαγγελματίας αλλά και σαν καθηγήτρια, εκτός από την βασική εκπαίδευση πάνω στη τεχνική, σας μαθαίνω και σας αναλύω πως λειτουργεί ο κάθε χειρισμός, τι αποτελέσματα επιφέρει και σε ποιες περιπτώσεις, τους συνδυασμούς που μπορούν να γίνουν ανάλογα με την ιδιοσυγκρασία, την αίσθηση του πόνου και το πρόβλημα του ανθρώπου που θέλετε να βοηθήσετε.

Σας καθοδηγώ και σας συμβουλεύω για το επόμενο βήμα σας, όσο αφορά στα άλλα είδη μάλαξης που θα μπορούσατε να εκπαιδευτείτε λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις ικανότητες σας, την ιδιοσυγκρασία σας, το πώς θέλετε να προχωρήσετε επαγγελματικά και σε σχέση με το οικονομικό σας πλάνο.

Τι θα μάθουμε μαζί!


Που μπορείτε να εργαστείτε


 • 1) Ατομικά έχοντας τους προσωπικούς σας πελάτες (προτάσεις για το πώς μπορείτε να χτίσετε ένα πιστό πελατολόγιο και με ποιο τρόπο μπορείτε να ξεχωρίσετε σαν θεραπευτές)

 • 2) Σε χώρους Φυσικοθεραπείας σαν υπάλληλοι ή σαν εξωτερικοί συνεργάτες

 • 3) Σε κέντρα ευεξίας-SPA

 • 4) Σε κέντρα αισθητικής

 • 5) Σε κέντρα αποκατάστασης

 • 6) Σε γυμναστήρια και αθλητικά club

 • 7) Σε ιατρεία

Μετά το τέλος του σεμιναρίου τι?


 • Εγώ προσωπικά σαν δασκάλα σας θα είμαι πάντα δίπλα σας για οτιδήποτε προκύψει στην εξάσκηση της λεμφικής παροχέτευσης
 • Θα είμαστε σε διαρκή επικοινωνία μέσα από newsletters τόσο για ενημέρωση πάνω στις εξελίξεις της λεμφικής παροχέτευσης όσο και για ανταλλαγή εμπειριών και απόψεων μέσα από τα περιστατικά που αντιμετωπίζετε
 • Θα έχετε διαρκεί ενημέρωση για οτιδήποτε νέο υπάρχει στις Εναλλακτικές επιστήμες σε καινούργιες τεχνικές και πρωτόκολλα
 • Ενημέρωση για θέσεις εργασίας που υπάρχουν αφού συνεχώς απευθύνονται σε εμένα οι επαγγελματικοί χώροι που ανέφερα παραπάνω για σύσταση μαθητών μου που ψάχνουν εργασία στο τομέα της λεμφικής παροχέτευσης
Η αρχή μου είναι ότι:
Η επιτυχία ενός δασκάλου είναι ο μαθητής του να γίνει καλύτερος από αυτόν και αυτό αποτελεί την δική μου δέσμευση προς εσάς!!

Με αγάπη προς τη μάλαξη και εκτίμηση προς εσάς

Βίκη Τσολάκη

 • Διάρκεια σεμιναρίου: 50 διδακτικές ώρες.
  Μαθήματα κάθε Δευτέρα 10:30πμ-2:30μμ
 • Έναρξη: 30 Οκτωβρίου 2017
 • Λήξη: 15 Ιανουαρίου 2018, συν τις εξετάσεις
 • Κόστος σεμιναρίου: εγγραφή 100 ευρώ και δίδακτρα 800 ευρώ (υπάρχουν εκπτώσεις από 10% έως 50%)

***Λεμφική παροχέτευση προσώπου

Εάν κάποιος θέλει να ασχοληθεί μόνο με την λεμφική παροχέτευση προσώπου μπορεί να παρακολουθήσει μόνο τα 3 πρώτα 4ώρα! Δίδεται βεβαίωση παρακολούθησης!

Έναρξη 30/10/2017 και
Λήξη 13/11/2017
Κάθε Δευτέρα πρωί 10:30πμ-2:30μμ
Κόστος σεμιναρίου: 200 ευρώ

** Περισσότερες πληροφορίες στο www.nhs.gr αλλά και στο προσωπικό μου τηλέφωνο 6970359521 Κα Τσολάκη.