lymph-drainage-vodder-body
Σεμινάριο εξειδίκευσης στη Λεμφική παροχέτευση
18 Οκτωβρίου 2017

Σεμινάριο εξειδίκευσης στη Σουηδική Μάλαξη

souhdiko-massage

Σεμινάριο εξειδίκευσης στη Σουηδική μάλαξη

Η Σουηδική μάλαξη (ή αλλιώς ηρεμιστική μάλαξη) είναι η πλέον γνωστή και πολυσυζητημένη μάλαξη στη Δύση. Θεωρείται Βασική μάλαξη για κάποιον που θέλει να ασχοληθεί γενικά με τη «Θεραπευτική Μάλαξη» προσφέροντας  χαλάρωση, ηρεμία, ανακούφιση, ευεξία  τόσο σε σωματικό, όσο και σε ψυχοδιανοητικό επίπεδο στον άνθρωπο.

Γιατί να εκπαιδευτείτε σ’ εμάς?

Το NHS είναι κέντρο κατάρτισης και εξειδίκευσης με άδεια από το Υπουργείο Παιδείας σαν κέντρο δια βίου μάθησης με 25ετή εμπειρία στο τομέα των Εναλλακτικών και Ανθρωπιστικών επιστημών αλλά και αυτό της θεραπευτικής μάλαξης.

Εγώ σαν εισηγήτρια του σεμιναρίου και έχοντας 30ετή εμπειρία πάνω στη μάλαξη σαν επαγγελματίας αλλά και σαν καθηγήτρια, εκτός από την βασική εκπαίδευση πάνω στη μάλαξη, σας μαθαίνω και σας αναλύω πως λειτουργεί ο κάθε χειρισμός, τι αποτελέσματα επιφέρει και σε ποιες περιπτώσεις, τους συνδυασμούς που μπορούν να γίνουν ανάλογα με την ιδιοσυγκρασία , την αίσθηση του πόνου και το πρόβλημα του ανθρώπου που θέλετε να βοηθήσετε.

Σας καθοδηγώ και σας συμβουλεύω για το επόμενο βήμα σας, όσο αφορά στα άλλα είδη μάλαξης που θα μπορούσατε να εκπαιδευτείτε λαμβάνοντας υπ’ όψην τις ικανότητες σας, την ιδιοσυγκρασία σας, το πώς θέλετε να προχωρήσετε με τη μάλαξη επαγγελματικά και σε σχέση με το οικονομικό σας πλάνο.

Τι θα μάθουμε μαζί

1)Ιστορία της μάλαξης

2)Ανάλυση των χειρισμών μάλαξης, δράση και αποτελέσματα στο σώμα ( χαλάρωση, τόνωση, ανακούφιση, ενεργοποίηση, ευεξία, διαχείριση του ψυχοδιανοητικού στρες κ.λ.π)

3)Βασικά στοιχεία Ανατομίας ανά μαλασόμενη περιοχή

4)Λήψη ιστορικού με ειδικές ερωτήσεις

5) Ειδικά πρωτόκολλα αντιμετώπισης διαφόρων προβλημάτων με τη μάλαξη

6)Ειδικές διατάσεις για τις αρθρώσεις

7)Συνταγές λαδιών μάλαξης και αιθερίων ελαίων

8) Σωστή στάση σώματος  του θεραπευτή, ειδικές ασκήσεις για τα χέρια( ειδικό έντυπο)

9) έντυπες σημειώσεις

Που μπορείτε να εργαστείτε

  • Ατομικά έχοντας τους προσωπικούς σας πελάτες ( προτάσεις για το πώς μπορείτε να χτίσετε ένα πιστό πελατολόγιο και με ποιο τρόπο μπορείτε να ξεχωρίσετε σαν θεραπευτές)
  • Σε χώρους Φυσικοθεραπείας σαν υπάλληλοι ή σαν εξωτερικοί συνεργάτες
  • Σε κέντρα ευεξίας-SPA
  • Σε κέντρα αισθητικής
  • Σε κέντρα αποκατάστασης
  • Σε γυμναστήρια και αθλητικά club

Μετά το τέλος του σεμιναρίου τι?

Εγώ προσωπικά σαν δασκάλα σας θα είμαι πάντα δίπλα σας για οτιδήποτε προκύψει στην εξάσκηση της μάλαξης.

Θα είμαστε σε διαρκή επικοινωνία μέσα από newsletters τόσο για ενημέρωση πάνω στις εξελίξεις της μάλαξης  όσο και για ανταλλαγή εμπειριών και απόψεων μέσα από τα περιστατικά που αντιμετωπίζετε.

Θα έχετε διαρκεί ενημέρωση για οτιδήποτε νέο υπάρχει στις Εναλλακτικές επιστήμες σε καινούργιες τεχνικές και πρωτόκολλα.

Ενημέρωση για θέσεις εργασίας που υπάρχουν αφού συνεχώς απευθύνονται σε εμένα οι επαγγελματικοί χώροι που ανέφερα παραπάνω  για σύσταση μαθητών μου που ψάχνουν εργασία στο τομέα της Μάλαξης.

Διάρκεια σεμιναρίου : 35 διδακτικές ώρες + 4 ώρες για επανάληψη, απορίες, διευκρινήσεις και εξετάσεις ένα μήνα μετά το πέρας του σεμιναρίου και αφού οι μαθητές έχουν εξασκήσει την μάλαξη σε άτομα του οικογενειακού ή φιλικού τους περιβάλλοντος.

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΩΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ: σε δυο Σαββατοκύριακα 10:30 πμ-5:30μμ

Ημερομηνίες: 18-19/11 και 16-17/12/2017

ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ: Κάθε Δευτέρα 10:30πμ-2:30μμ ή 4:00-8:00μμ

Ημερομηνίες: έναρξη 20/11/2017 λήξη: 15/1/2018

Κόστος σεμιναρίου: 450 ευρώ + εγγραφή 50 ευρώ. (Υπάρχουν εκπτώσεις από 10%-50%. Πληροφορίες στο www.nhs.gr  και στο προσωπικό μου τηλέφωνο : 6970359521

*Υπάρχει η δυνατότητα το σεμινάριο να γίνει και μέσα στον Οκτώβριο εάν υπάρξει συμμετοχή τουλάχιστον 6 ατόμων

Η αρχή μου είναι ότι: «Η επιτυχία ενός δασκάλου είναι ο μαθητής του να γίνει καλύτερος από αυτόν» και αυτό αποτελεί την δική μου δέσμευση προς εσάς!!

Με αγάπη προς τη μάλαξη και εκτίμηση προς εσάς  Βίκη Τσολάκη

Comments are closed.